lauantai 29. toukokuuta 2010

HoitotoimenpiteitäTalon katolla istuva rännejä puhdistava henkilö saa aikaan verenpaineen kohoamisen. Kissoilla Viiru ja Mustapippuri on päinvastainen vaikutus.

Olen tutkinut, mikä saa verenpaineen heilahtelemaan. Jotkut asiat selvästi nostavat verenpainetta. Esimerkiksi jos joku istuu talon räystäällä. On myös asioita, jotka vaikuttavat rauhoittavasti, kuten kissat. En ole viime aikoina ehtinyt riittävästi seurustella kissojen kanssa.

Kiinalaisessa ruokavaliossa korkean verenpaineen omaavia henkilöitä kehoitetaan suosimaan selleriä, sipulia, valkosipulia, banaania, parsaa, pinaattia, auringonkukan siemeniä, hunajaa, tofua, mung-papuja, tarhapapuja, bambunversoja, vehnänalkioita, seesamsiemeniä, merilevää, kasanjoita, maissia, omenia, persimonia puoliraakana, nektariinia, persikoita, päärynöitä, herneitä, tattaria, vesimelonia, avokadoa, verkkomelonia, munakoisoa, kurpitsaa, kaalia, kukkakaalia, parsakaalia, tummaa riisiä, perunoita, sieniä, luumuja, appelsiineja, sitruunoita, greippejä, etikkaa ja kaloja.

Kolmesti päivässä pitää juoda lämmintä sellesrimehua, johon on lisätty hunajaa. Sitten pitää keittää 10 g simpukoita ja 30 g selleriä ja syödä aterialla. Sen jälkeen pitää keittää selleriä etikan kanssa. En ole tiennyt, kuinka tärkeää on syödä joka päivä selleriä. Lähden vihannesostoksille. Kissat jäävät lepäilemään tuolin päälle kuin Jin ja Jang.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti