keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Latautumista

Pidimme tänään Velholeirin palautepalaverin, jossa kartoitimme hyvät ja nykypäivän termiä käyttäen "haasteelliset" hetket. Osa porukasta oli jo innokkaana suunnittelemassa uutta velholeiriä tai -koulua ensi kesäksi. Parasta leirissä olivat lapset, taivaankappaleiden mukaan ensimmäisenä päivänä nimetyt, jotka sukelsivat sulavasti niin historiaan kuin fantasiaankin. Jonkun leiriemännän mieleen oli jäänyt lähtemättömänä muistona sateisena päivänä Apteekkimuseon vaunuhallissa puuhaavat kukkaseppelepäiset velholaiset tai leiriläinen, joka Luostarinmäellä oppi luudalla lentämisen taidon.

Palautelappusten mukaan linnan salakäytävä oli jännittävin paikka, vaikka ohjaajien mielestä se ei ole juuri toimistokäytävää kummempi. Tai ehkä sittenkin. Ei ole tärkeintä se, mitä näkee, vaan se, mikä pistää mielikuvituksen liikkeelle.

Tuskin olimme saaneet palaveriamme päätökseen, kun kaivoin kassistani huomenna alkavien keskiaikapäivien työlistat, joiden pohjalta kartoitimme neljän seuraavan päivän ohjelmajärjestelyt ja tehtäväjaon. Tiedossa on aurinkoisia työntäyteisiä päiviä, sen vuoksi ilta meni rentoutumisen merkeissä.

3 kommenttia:

 1. Ihana video! Saisi olla kyllä pidempikin.

  Varmaan opettavaista saada tietää, mikä on leirillä ollut onnistuneinta. Minun pitäisi kai myös alkaa nyhtää kirjoittajakurssilaisilta palautetta. Mutta en uskalla, painan pään hiekkaan kuin strutsi.

  VastaaPoista
 2. Hei opettaja. Mistähän johtuu, että tekstini loppuun tulee väärä kellonaika. Verkkokeinutekstin pistin illalla joskius kahdeksan maissa ja siihen tuli ajankohta, joka viittaa aamuun. Joskus muulloinkin huomasin saman ilmiön. Oman tietsani kello on oikeassa, siis ei se siitä ainakaan johdu.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, siellä on blogin asetuksissa sellainen kohta, josta säädetään missä ajassa blogi on. Ehkä blogisi elää edelleen Tyynen meren aikaa tms. En ehdi nyt tutkia tarkemmin, mutta koska olet jo kouliintunut bloggaaja, löydät kohdan itsekin jos asia riittävästi vaivaa ja tahdot siihen muutosta.

  VastaaPoista